Kinderkamer

Houd de kinderkamer op orde met deze handige woonaccessoires

Je kent het wel, je kleed de kinderkamer hartstikke leuk aan. Nieuw behangetje, een “grote mensen” bed en leuke accessoires in en op de boekenkast. Maar als ouder weet je als geen ander dat dit plaatje van een mooi gestylde kinderkamer dat op orde is, snel veranderd in een chaotische bende. Je kind heeft in loop der jaren zoveel speelgoed gekregen, overal slingeren barbies en lego stukken. Je kunt al het speelgoed netjes in de kast zetten, maar dan nog oogt zoveel prullaria erg rommelig. Een superhandig woonaccessoire om hier een einde aan te maken is de opbergmand voor de Ikea Kallax kast. Deze opbergmanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Onder andere met zeer schattige prints van dieren, maar ook in effen kleuren. Het opruimen is nu zo gedaan. Mand pakken, speelgoed erin en weer terug in de kast! Praktisch en sfeervol!

Derriere la Porte opbergblikken voor het kleine spul

Een ander handig accessoire om spulletjes in op te bergen zijn de opbergblikken van het merk Derriere la Porte. Veelal worden deze blikken gebruikt om keukenaccessoires en voedingswaar in te bewaren, maar er zijn ook vele blikken welke geschikt zijn voor in de kinderkamer. Zo zijn er blikken waar jouw kind sieraden in op kan bergen, opbergmogelijkheden voor papieren, potloden en kwastjes en ga zo maar door. De blikken van Derriere la Porten zijn stuk voor stuk een leuke eye-catcher. Zo staan ze niet alleen leuk in de kinderkamer, maar zeker ook in de bad- of woonkamer. Ieder blik is voorzien van een kleurrijke illustratie en een Franse tekst dat duidt op waar het blik voor bedoeld is.

Combineer opbergmanden en opbergblikken met elkaar om een vrolijke opgeruimde kinderkamer te creëren. Dé ideale oplossingen om te voorkomen dat jij nog eens met je voet op een autootje stapt!