Een elektrische boxspring

Iedereen heeft baat bij een goede nachtrust. Een comfortabel bed is daarbij wel nodig. Een bed dat precies de juiste hard- of zachtheid heeft en je altijd de perfecte ligpositie biedt. De meeste boxsprings geven je echter geen keuzen in positie. Je ligt nu eenmaal horizontaal en dat is het. Een goed matras doet natuurlijk wonderen, maar wat nog meer helpt is als je de lig en zit positie kan veranderen. Deze mogelijkheid heb je met een elektrische boxspring.

Het perfecte bed

Jouw bed moet de plek zijn waar je volledig tot rust kunt komen. De plek waar je jouw energiepeil weer omhooghaalt om de volgende dag weer te tackelen. Het is ook de plek waar je even heerlijk kunt genieten van een goed boek of onder een warme deken van een film of serie kunt genieten.

De juiste zit of lighouding is zowel voor het slapen als voor lezen of tv kijken erg belangrijk. Langdurig een verkeerde houding aanhouden kan namelijk voor verschillende lichamelijke problemen zorgen. Vooral als je bedenkt dat je gemiddeld toch een derde van je leven slapend in bed spendeert. Wanneer je een luie zondagen meerekent kan de totale tijd die je in bed besteedt nog veel hoger uitvallen.

Met een elektrische boxspring kun jij altijd in de perfecte houding zitten of liggen. De lattenbodem is namelijk elektrisch verstelbaar. Verschillende modellenbieden ook verschillen gradaties in verstelbaarheid. Maar je kunt doorgaans de bodem op drie plekken verstellen. De rugleuning, het middenstuk en het voeteneind worden met een druk op de knop versteld. Dit gaat heel vloeiend en gemakkelijk met de elektrische afstandsbediening. Een elektrische motor zet het matras in de door jou gewenste positie.

Puur gemak voor iedereen

Een elektrische boxspring is niet alleen handig voor wanneer je in de juiste houding wilt zitten of liggen. Het is ook uiterst geschikt voor als je wel wat extra hulp kunt gebruiken. Doordat het bed elektrisch verstelbaar is kan het bijvoorbeeld helpen bij het opstaan.

Met het verstellen van de rugsteun kom je gemakkelijk overeind, hierdoor is het niet nodig om zelf overeind te komen. Dit helpt bijvoorbeeld wanneer je ergens last van hebt, bijvoorbeeld je rug.

Een elektrische boxspring is ideaal

Een elektrische boxspring heeft dus een grote vorm van toepasbaarheid. Op het eerste gezicht lijkt het maar een bed. Echter, als je de voordelen eenmaal hebt ervaren wil je niks anders meer! Kies daarom nu nog voor een elektrische boxspring en geniet van de meest ultieme vorm van perfecte nachtrust.