Verhuizen tijdens de corona crisis

Door de corona crisis die zich sinds begin dit jaar voordoet hebben er vele verandering plaatsgevonden. Zo ook als je wil of gaat verhuizen. Je kunt er zeker van zijn dat als je een verhuisbedrijf hebt ingehuurd, zoals het www.vanderveldeverhuizingen.nl, zij aanvullende veiligheidsmaatregelen hebben genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast kun je als klant eventuele aanpassingen aanvragen, zodat er ook rekening wordt gehouden met jouw wensen. 

Wanneer is het niet mogelijk om te verhuizen:

In sommige uitzonderlijke gevallen is het misschien niet mogelijk om te verhuizen, namelijk: 

  • Als jij of een van je gezinsleden / huisgenoten verkouden wordt voor vlak voordat de verhuisdag aanbreekt. Voor geen van beide partijen kan de verhuizing dan veilig doorgaan. Als dit dus bij jou het geval is, dan is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met het betreffende verhuisbedrijf om direct tot een oplossing te komen. Dit is natuurlijk ook andersom zo: als het personeel verkoudheidsverschijnselen heeft, bellen ze jou ook direct.
  • Het kan zijn dat internationale verhuizingen worden geannuleerd. Elk land is anders, omdat elk land haar eigen richtlijnen voor het coronavirus. Sommige landen gebruiken oranje codes en laten meteen zien dat het niet handig is om er te komen. Sommige grenzen verbieden ook onnodig verkeer. Gelukkig wordt er over het algemeen tijdens de verhuizing bij grenzen niet lastig gedaan.

Wil je meer informatie? Of wil je zelf binnenkort verhuizen maar heb je nog geen geschikt bedrijf gevonden. Dan is van der velde verhuizingen het verhuisbedrijf in Den Haag waar je moet zijn!