De nieuwste gadgets voor bij jou thuis

Je hoeft geen gadgetfreak te zijn om af en toe de nieuwste gadgets in huis te halen. Want geef toe: de meeste zijn toch hartstikke handig. Wat de nieuwste gadgets op het gebied van wonen zijn, lees je in deze blog.

Google Home

Met deze speaker kan je je muziek met je stem aansturen. Als je je muziek harder wil zetten, naar het volgende nummer wil of je Google Home uit wil schakelen, zeg je simpelweg “Hey Google” gevolgd door je commando en hij voert het uit. Perfect voor als je je handen even niet kan gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je tijdens het koken vieze handen hebt of je lekker languit op de bank ligt en je er gewoon echt even niet af wil komen.

Smartlampen

Voor wie er een hekel aan heeft om in de wintermaanden thuis te komen in een donker huis, zijn smartlampen de ideale oplossing. Deze lampen zijn verbonden aan je wifi, dus je kan ze op afstand met je smartphone aan- en uitzetten. Als je ook een Google Home hebt, kan je je lampen daarop aansluiten. Hierdoor kan je je lampen aan- en uitzetten met je stem. Ook ideaal voor als je in bed ligt en je niet wil opstaan om het licht uit te doen. “Hey Google, licht slaapkamer uit.”.

Tubble: in iedere badkamer een bad

Als je een kleine badkamer hebt, heb je meestal geen plaats voor een bad. Wil je nou wel in bad kunnen in je kleine badkamer? Dan is Tubble de ideale oplossing! Dit opblaasbare bad blaast zichzelf binnen 2 minuten op. Door de dikke onderlaag van zacht PVC zit je supercomfortabel. Daar komt ook nog eens bij dat Tubble een ingebouwde bekerhouder en hoofdsteun heeft. Ook ideaal voor als je af en toe in bad wil, maar daar niet je hele badkamer voor wil verbouwen.