Laat uw proefschrift drukken bij proefschriftenprinten.nl

Bij proefschriftenprinten.nl kunt u een proefschrift laten drukken. Bij ons zijn er diverse lay-out mogelijkheden voor uw schrift. Alle mogelijkheden voor uw schrift kunnen wij bespreken in een persoonlijk gesprek of u kunt voor vragen ons telefonisch bereiken. Onze professionals Fred en Chris helpen u graag bij het design van de desbetreffende proefschriften. Hierbij levert u eerst de teksten en gewenst beeldmateriaal aan. Dit kunnen wij maken tot een omslag en/of een uitnodiging (ook wel de boekenlegger). Wij luisteren hierbij geheel naar uw wensen en aanwijzingen als het bijvoorbeeld gaat om de positie en de kleur van uw beeldmateriaal of tekstmateriaal. 

Extra mogelijkheden proefschrift drukken
Naast dat wij de service bieden om uw lay-out en uitnodiging te creëren, hebben wij ook nog extra mogelijkheden bij het proefschrift drukken. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een ontwerp en uitnodiging te laten maken door onze persoonlijke designer genaamd Robin. Hij kan beginnen met het ontwerp van het schrift nadat we samen tot een concept zijn gekomen. Wilt u er nog een schepje bovenop om uw schrift er volledig én professioneel uit te laten zien? Dan kunt u bij ons ook regelen dat wij de gehele lay-out (inclusief binnenwerk en omslag) voor u designen. U kunt kijken bij voorbeelden om inspiratie op te doen nadat u uw beeld- en tekstmateriaal aan ons hebt geleverd. Al zetten wij de complete lay-out in elkaar, u mag natuurlijk zelf de keuzes maken als het bijvoorbeeld gaat om welk lettertype, de kop- en voetteksten, bladwijzers, marges, etcetera. Zo komt uw schrift er professioneel uit te zien maar blijft het toch uw eigen. 

Spoedlevering
Heeft u er haast bij om uw schrift te laten printen? Omdat u bijvoorbeeld zeer recent uw verdediging heeft? Wij begrijpen bij proefschriftenprinten.nl dat u dan snel uw schrift gerealiseerd wil hebben. Bij spoed kunnen wij dit al binnen drie werkdagen voor u regelen. Wel zijn er natuurlijk een aantal aandachtspunten waarmee u rekening moet houden. Bij een spoedlevering is de maximale oplage 275 stuks omdat het anders niet haalbaar is binnen de korte tijd. Ook dient u binnen twee uren op de digitale proef te reageren als u er mee akkoord gaat. Ook vragen wij een toeslag van 75 euro als het gaat om een spoedlevering.