Betongoed: voor zowel particulieren als zakelijk

In de afgelopen jaren is Betongoed uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende namen in de wereld van sierbeton en prefab beton. Niet alleen op gebied van tuindecoratie, maar ook voor funderingen en muurafdekkers. Daarom is Betongoed er niet alleen voor particulieren maar ook voor zakelijk.

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Dat Betongoed in de afgelopen jaren zo’n bekende naam is geworden heeft onder andere te maken met de hoge kwaliteit beton die zij voor hun producten gebruiken, wat het zeer duurzaam maakt. En dit alles tegen een uitstekende service en lage prijzen. Zodoende concurreren zij serieus met de welbekende bouwmarkten. Ook voor zakelijke klanten! Heb je bijvoorbeeld een bouwbedrijf dat veranda’s maakt, dan kun je bij Betongoed zeer goedkoop betonpoeren en funderingsplaten inkopen. Daarnaast bieden ze ook vele muurafdekkers aan. Heb je een muurtje gemetseld en wil je deze beschermen tegen regenval en sneeuwval? Maak dan gebruik van muurafdekbanden om ervoor te zorgen dat deze neerslag zich niet in de muur trekt. En voor de hoeken kun je betonnen paalmutsen van hoogwaardige kwaliteit gebruiken. Deze zijn zeer mooi afgewerkt in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: grijs, antraciet en hoogglans zwart. Daarnaast profiteer je van een snelle levertijd en lage verzendkosten. Liever geen verzendkosten en / of de producten eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan langs bij de vestiging in Lunteren om het gehele assortiment te kunnen bekijken en op te halen. Liever eerst online rondneuzen? Ga dan nu naar de webshop en bekijk alle betonnen producten.

Maatwerk mogelijk

Zie je een product wat je in een bepaalde maat nodig hebt maar staat deze afmeting er niet tussen? Geen paniek. Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat je exact nodig hebt en wat wij daarin kunnen betekenen. Want ook maatwerk is mogelijk bij Betongoed!