De Eurom mobiele airco voor de warmste zomerdagen

Een van de bekendere merken onder de mobiele airco is de Eurom. Met deze mobiele airco haal je deze zomer doel koelte zeker in huis. Deze Airco is bovendien ontzettend gemakkelijk te bedienen en plaatsen. Waarbij je enkel rekening moet houden met de buis die naar buiten geplaatst moet worden.

Met een mobiele airco haal je de koelte gemakkelijk in huis. Omdat je de Airco op elk gewenste plek in huis kunt plaatsen. Een groot voordeel dus. Waarbij je de airco ook weer kunt opbergen. Het vermogen van de Eurom Mobiele Airco liegt er niet om. Dat zorgt ervoor dat je ook grotere ruimten kunt koelen. Het geluidniveau van deze airco is iets minder positief. Maar dat heeft vooral te maken met het vermogen. Wanneer je op een lagere stand laat koelen is ook het geluid een heel stuk minder. Waardoor je  deze Airco zelfs op een slaapkamer kunt plaatsen.

Je merkt direct het verschil met een Eurom Mobiele Airco in huis. De heerlijke koele bries van goed gefilterde lucht. Dat is tijdens de warmste zomerdagen een welkome toevoeging in huis. Maar deze airco is ook te plaatsen in slaapkamers of werkkamers.

Met een verkoelde kamer ben je bovendien ook nog eens veel productiever dan menig ander. Dat is dus een groot voordeel. Waarbij je met deze airco door het minimale geluidniveau ook geen last hebt van lawaai wat je werklust verstoort.

Hoe plaats je een mobiele airco op de juiste manier?

Omdat je altijd te maken hebt met een buis die uit het raam gehangen moet worden, is plaatsing bij een raam belangrijk. Daarnaast heb je een emmer nodig om de opgevangen vocht op te vangen. Per kamer kan de hoeveelheid vocht behoorlijk verschillen. Zo hebben slaapkamers doorgaans veel meer vocht dan in woonkamers. Wat ook afhankelijk is van de ventilatie.

Ook verschilt het programma dat je per kamer gebruikt. Zo heb je verschillende standen waarop je deze airco kunt gebruiken. Waarbij je de blaas capaciteit kunt instellen, stand van hoogte als de koelte.

Om ervoor te zorgen dat de warmte vanuit het raam niet naar binnen komt kun je speciale stukken plaatsen. Waarbij je het raam met deze stukken afsluit.

Een mobiele airco die je gemakkelijk kunt instellen.

Je kunt de mobiele airco van Eurom zeer gemakkelijk instellen. Je kunt dit doen op de Airco zelf of met de meegeleverde afstandsbediening. Waarbij je de keuze hebt om de tijd in te stellen hoe lang de airco moet blazen. Maar ook met welke snelheid of de temperatuur. Zo stel je de gewenste koelte helemaal naar wens in.

Het gebruikersgemak van deze mobiele airco is voor veel mensen reden genoeg om deze te kopen. Je bent dus verzekerd van een makkelijke plaatsing, absolute koelte tijdens de warmste zomerdagen als een eenvoudig in te stellen apparaat.