ikea

IKEA Breda

Bij IKEA kun je meubels, woonaccessoires en zelfs complete keukens en badkamers kopen, maar kun je ook terecht als je planten wil aanschaffen. De bekende winkelketen verkoopt niet alleen planten voor buiten, maar ook voor binnen. Ook kun je in de grote winkel allerlei vazen, plantenbakken en potten kopen voor jouw favoriete planten en bloemen. ikea

IKEA heeft meerdere vestigingen in Nederland. Eén van deze vestigingen vind je in het Brabantse Breda. Ook bij IKEA Breda kun je allerlei tuinartikelen kopen. Je kunt de aanbiedingen van de vestiging in Breda in de algemene folder van IKEA vinden.

De openingstijden van IKEA Breda

De vestiging van IKEA in Breda heeft, net zoals bij de andere IKEA vestigingen het geval is, zeer ruime openingstijden. Op maandag tot en met vrijdag is deze winkel van 10:00 uur tot 21:00 uur geopend. Op zaterdag gaat de winkel een uurtje eerder open, maar sluit deze ook een uur eerder. Op deze dag van de week ben je welkom van 09:00 uur tot 20:00 uur. Ook heeft de IKEA vestiging in Breda een koopzondag. Op zondag kun je van 10:00 uur tot 17:00 uur shoppen bij deze grote woonwinkel.