Schuifdeurkast kleding

Oeps, je kleerkast is stuk. Je was er erg aan gehecht en het paste perfect in je huis. En nu moet je een nieuwe kiezen. De kast die je al had is niet langer verkrijgbaar, dat ontdekte je toen je ze overal tevergeefs het lopen zoeken. Achter een tijdje treuren heb je beseft dat het tijd is voor iets nieuws! Je zag het licht, want je wist dat je nu open kon staan voor alle nieuwe mogelijkheden en je een excuus had gevonden om de kleerkast te kopen die je altijd wou!

Nu is het moment daar, je kunt het niet langer uitstellen, je moet kiezen! Nu moet je alleen nog zien te ontdekken welke kleerkast, de kleerkast van je dromen is. Denk eens na over wat belangrijk voor je is, zowel qua ruimte, design als budget. Ben je iemand die ondanks de liefde voor je kleerkast toch altijd stiekem gedacht had aan een alternatief die je meer ruimte voor je kleding zou bieden? Als het antwoord ja is, dan is de schuifdeur kleerkast misschien wel iets voor jou!

Schuifdeurkasten: terecht populair

Schuifdeurkasten worden alsmaar populairder. Ze bestaan net zoals andere soorten kasten in veel verschillende soorten vormen en kleuren, gemaakt uit diverse materialen en uit die overvloed van keuze is er zeker voor elk wat wils. 

Een van de redenen waarom schuifdeuren zo populair zijn, is door hun vlakke en strakke design die goed past bij een groot deel van de hedendaagse gezinnen, want de moderne stijl is een stijl die nog steeds aan populariteit wint.

Schuifdeurkasten: meer kast, meer ruimte

Een andere reden dat de schuifdeurkasten zo populair zijn is door de voordelen die zij bieden.

Het voornaamste voordeel is dat je plaats bespaart in je slaapkamer. Doordat je de deuren niet open moet trekken, moet je hiervoor geen ruimte voorzien en kan die ruimte dus benuttigt worden de grootte van de kast. Meer kast, meer kleding in de kast en minder onnodige draaideuren! 

Wanneer je de kast opentrekt om een outfit te zoeken, moet je dus niet bang zijn dat je per ongeluk iemand een blauw oog hebt bezorgd omdat deze onaangekondigd achter je kastdeur kwam lopen. Schuifdeuren zijn dus in zekere zin ook veiliger. Een minder puntje is dan wel dat je nooit de 2 deuren tegelijk kan openen. 

Een ander belangrijk voordeel is dat schuifdeurkasten properder zijn, ze nemen minder stof op. Dit komt doordat de deuren in de kast geplaatst zijn. Je kleding en de kast blijven dus langer proper en stofvrij, ideaal dus voor wie niet graag afstoft! 

Bron: atmyhome