Een trendy tuin in 3 stappen

Het is ein-de-lijk zomer en dat moet gevierd worden. We duiken massaal de tuin in om te genieten van die heerlijke zonnestralen. Maar je wil natuurlijk wel dat je tuin er een beetje mooi bijstaat. Om jou een handje te helpen, hebben wij drie handige tips op een rijtje gezet waarmee jij je tuin nog net op tijd klaar kan stomen.

Investeer in een chille loungeset

Niets is belangrijker dan een fijne plek om te zitten, toch?! Een goede loungeset is dan ook zeker geen overbodige luxe. Zoek er wel eentje uit waar je volgend jaar ook nog plezier van hebt. Ga dus niet voor goedkoop, want dat wordt uiteindelijk toch duurkoop. Investeer in een loungeset met mooie, stevige kussens en een tafel waar jij je drankje op kan zetten.

Je hebt ook tafels waarvan je het tafelblad naar boven kan draaien. Onder het tafelblad zit een koelbox, zodat je jouw biertjes of flesje wijn kan koelen. Nice!

Een goede BBQ in de tuin

Een perfecte zomerse avond sluit je natuurlijk af met een heerlijke BBQ. Je hebt van die mooie buitenkeukens waar je een grill hebt voor je vlees en een apart pitje hebt voor een pannetje met aardappeltjes, satesaus en andere dingen. Maar wat nou als je daar geen ruimte voor hebt?

Mocht je een vuurtafel hebben (die zijn ineens super populair geworden in de laatste paar jaren), dan heb je speciale BBQ grillplaten voor op je vuurtafel waarmee je de warmte van een vuurtafel kan gebruiken om je vlees klaar te maken. Superchill! Heb je natuurlijk wel eerst een vuurtafel nodig.

Fijn sfeerlicht

Na een aantal drankjes en een goede barbecue (en nog wat drankjes..) kan het best een latertje worden. Gezellig, want dat soort avonden zijn het leukste. Maar zorg dan wel voor voldoende sfeerlicht, zodat het ook tot in de late uurtjes fijn is om buiten te zitten. Pas wel op met muggen. Ze komen niet direct af op licht, maar in de avonden buiten zitten levert vaak een hoop muggenbulten op. Zorg er daarom voor dat je citronellakaarsen hebt of je hebt ingesmeerd met speciale lotion tegen muggen.

Heb jij nog tips om je tuin snel om te toveren tot mancave? Laat het ons dan vooral weten!