Verhuizen hoef je niet zelf te doen!

Verhuizen is een gebeurtenis waarbij heel veel komt kijken. Je kunt nog zoveel zin hebben om op je nieuwe stek te gaan wonen, maar voor het zover is, moet er nog heel wat gebeuren. Je kunt ervoor kiezen om je verhuizing zoveel mogelijk zelf te regelen, eventueel met behulp van familie en vrienden. Vaak wordt gedacht dat dit de goedkoopste optie is. Dit hoeft zeker niet zo te zijn, vooral niet wanneer je van de ene kant van het land naar de andere kant verhuist. Je moet dan heel wat ritjes maken om al je spullen van de ene naar de andere plaats te vervoeren. Vaak moet je hiervoor ook nog een bus of vrachtwagen huren. Samen met de kosten voor de brandstof die je vervoersmiddel verbruikt, kunnen de kosten hiervoor ongemerkt behoorlijk oplopen. Heb je er wel eens aan gedacht om je verhuizing uit handen te geven aan een professional, zoals Bravo Verhuizingen?

Het inschakelen van een verhuisbedrijf heeft veel voordelen:

het bespaart je veel tijd en gesjouw als je het laat doen door mensen die daarvoor zijn opgeleid. Je kunt er zelfs voor kiezen om de verhuizers je spullen in je oude huis in te laten pakken. Vervolgens sjouwen zij alles de verhuiswagen in, dus ook de zware meubels en laden het in je nieuwe huis weer uit. Makkelijker kan het toch niet?

– doordat een verhuisbedrijf je veel werk uit handen neemt, houd je veel tijd over die je kunt gebruiken voor het regelen van andere dingen. Er komt tenslotte genoeg kijken bij een verhuizing.

– een verhuisbedrijf is erop ingesteld om een verhuizing zo efficiĆ«nt mogelijk te laten verlopen. Hierdoor is het vaak goedkoper dan dat je het zelf regelt. Natuurlijk brengt het voor jou kosten met zich mee om een verhuisbedrijf in te huren, maar verkijk je niet op de kosten die je maakt wanneer je je verhuizing zelf regelt, zoals transportkosten en brandstofkosten. Je familieleden en of vrienden die je helpen met verhuizen wil je ook iets geven bijvoorbeeld een cadeaubon. Daarnaast wil je in ieder geval hun onkosten die ze gemaakt hebben vergoeden

– een ander voordeel is dat bij een professioneel verhuisbedrijf de werknemers zijn opgeleid hoe zij ergonomisch gezien op een verantwoorde manier te werk gaan. Met andere woorden: verhuizers weten hoe ze het beste zware meubels op moeten tillen, bijvoorbeeld hoe ze je wasmachine naar de eerste verdieping moeten transporteren enzovoort. Jij loopt hierdoor zelf geen risico om je rug over te belasten of ander lichamelijk letsel op te lopen als gevolg van een verkeerde lichaamshouding tijdens het dragen van spullen tijdens je verhuizing.

Verhuizen, ieder zijn vak!

Zorg goed voor jezelf in deze hectische tijd van je verhuizing. Er ligt genoeg op jouw bordje, laat de verhuizing over aan mensen die er hun werk van hebben gemaakt.

Bron: Aannemersspot.nl