Het is in Nederland wettelijk verplicht om een cijferaanduiding bij elke kavel te hebben. Het is ook belangrijk dat het nummer vanaf de openbare weg te zien is. Het is alleen zo dat je je bij de aanschaf van een naambordje voordeur RVS wel moet zorgen dat de cijfers leesbaar zijn vanaf de openbare weg. Maar je kan ervoor kiezen om er ook een tekst bij te zetten, zoals het woord ‘welkom’ of de familienaam. Daarnaast kan je het naambordje voordeur zo persoonlijk maken als je zelf wilt en kiezen uit verschillende materialen zoals hout, emaille, acryl en plexiglas. Maar je kan ook bijvoorbeeld het lettertype zelf kiezen. 

Wat is de geschiedenis van de traditie? 

Het naambordje bij gebouwen gaat al eeuwen terug. Vroeger werden namelijk bordjes geplaatst bij grote gebouwen om zo makkelijker de weg te kunnen vinden. Je kon makkelijker afspreken zonder navigatie, maar je kon ook makkelijker routes uitstippelen. Natuurlijk hebben we tegenwoordig moderne middelen om de weg te vinden, maar toch zijn de bordjes bij voordeuren nooit verdwenen uit ons straatbeeld. Eigenlijk is de traditie alleen maar groter geworden, want waar vroeger alleen een naambordje voordeur RVS bij grote gebouwen en monumenten hingen, hangen ze nu bijna bij elke voordeur. 

Als je op zoek gaat naar een naambordje voordeur RVS dan zal je zien dat je uit heel veel soorten kan kiezen. Je kan gaan voor een eenvoudig model met alleen de verplichte cijferaanduiding, maar je kan hem ook verder personaliseren en uitbreiden. Kijk eens naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een tekst erop te laten zetten zoals het woord ‘familie’ of ‘welkom’. Je kan op die manier de entree van je woning heel persoonlijk maken en het geeft ook nog een fijne sfeer weer. Eigenlijk kan je geen foute keuze maken als je jouw nieuwe naambordje gaat uitzoeken, zolang hij maar leesbaar is en bij jou past. 

Ga voor een gepersonaliseerd naambordje voordeur RVS

Je kan elk naambordje personaliseren, dus ook een naambordje voordeur RVS. Je kan zelf de vorm van het naambordje uitkiezen, het formaat, de tekst en tot slot ook nog het lettertype. Als je hem styled zoals jij dat mooi vind zal je nergens op de wereld een kopie kunnen vinden van jouw naambordje. Daarbij geeft het materiaal RVS een strakke en moderne look. Het is ook nog een keer een duurzaam materiaal. Je hebt weinig onderhoud aan dit type naambordje en hij gaat ook nog eens tientallen jaren mee. 

Toch kan je, als je dat zou willen, voor een ander materiaal gaan. Naast het naambordje voordeur RVS kan je ook kiezen uit materialen zoals kunststof, acryl, hout en emaille. Alle materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen die jouw voordeur mooi kunnen verfraaien. En als je dan ook nog een keer kiest voor een tekst erbij, zoals de familienaam of de tekst ‘welkom’ dan maak je het naambordje heel persoonlijk. Dit geeft de visite een warm welkom omdat het een huiselijke sfeer uitstraalt.  Hulp nodig? Vraag het aan de specialisten van Mijn Naamplaat.

Recommended Articles